Novosti

Dočasný vs. trvalý - rozdiely v tetovaní

Aplikácia

  • Privremene tetovaže– tieto tetovania sa neuveriteľne ľahko aplikujú; Všetko, čo potrebujete, je plechová konštrukcia a trochu vody. Položte list na pokožku, naneste trochu vlhkosti a počkajte niekoľko sekúnd, kým sa dizajn prenesie a vyvinie. To je všetko.
  • Trvalé tetovanie– teraz tieto tetovania vyžadujú náročnejšiu aplikáciu. Zo všetkého ihla prenikne do vašej pokožky, takže určite môžete očakávať trochu krvi. Bolesť je tiež veľmi vysoká a vo všeobecnosti vám bude nepríjemná väčšina procesu tetovania. Trvalé tetovanie môže byť krvavý neporiadok, najmä v prvých dňoch, kde aj po vykonaní tetovania z tetovania unikne krv a plazma ako súčasť procesu hojenia.
  • Dlhovekosť

  • Privremene tetovaže– Tieto tetovania sú navrhnuté tak, aby boli dočasné. Preto väčšina dočasných tetovaní trvá v najlepšom prípade iba jeden až dva týždne. Životnosť tetovania závisí od vystavenia vode, ako aj od trenia oblečenia. Ak sa o tetovanie dobre staráte a správne ste ho aplikovali, určite vám vydrží dva týždne.
  • Trvalé tetovanie– tieto tetovania vám vydržia celý život. To znamená, že pokiaľ sa nerozhodnete pre laserové odstránenie tetovania, v takom prípade vám bude trvať, ako dlho chcete, aby vydržali. Trvalé tetovanie je celoživotná povinnosť, ktorá určite nie je pre každého. Je tiež dôležité zdôrazniť, že trvalé tetovanie sa mení s vekom; Počiatočnývyblednúť, meniť tvar a veľkosť, rovnako ako pokožka začína starnúť.

    Odstránenie

  • Privremene tetovaže– týchto tetovaní sa dá veľmi ľahko zbaviť. Ak nechcete čakať, kým sa odlepia samy, budete potrebovať iba trochu alkoholu alebo výrobkov na báze oleja. Naneste jeden z týchto produktov na vatový tampón a jednoducho tetovanie rozotrite. Dočasného tetovania sa môžete zbaviť za 10 až 30 sekúnd.
  • Trvalé tetovanie– Tu sa veci trochu komplikujú; Najlepší spôsob, ako odstrániť trvalé tetovanie, je laserové odstránenie tetovania. Buďme hneď úprimní; Odstránenie laserom je veľmi drahé a môže byť bolestivejšie ako samotné tetovanie. Nestačí ísť len na jedno laserové odstránenie a nazvať ho dňom. Pre stredne veľké sivé tetovanie môžete očakávať až 15 laserových odstránení. Tieto sedenia vás tiež môžu stáť viac ako len tetovanie.

    Preosievanie účinkov a zdravotných rizík

  • Privremene tetovaže- Tieto tetovania obsahujú zložky ako farbivá, laky, polyméry a živice. Vo všeobecnosti sa však považujú za bezpečné na používanie, dokonca aj pre deti. Ľuďom s veľmi citlivou pokožkou alebo kožnými ochoreniami sa však neodporúča používať dočasné tetovanie.
  • Trvalé tetovanie– No, keďže pravidelné tetovanie zahŕňa skutočnú penetráciu pokožky, zdravotné riziká sú určite vysoké. Existuje riziko prenosu baktérií a vírusov v prípade špinavých nástrojov alebo riziko infekcie tetovaním v prípade nesprávnej následnej starostlivosti. Infekcia tetovania je vo všeobecnosti hlavným problémom, takže každý tatér musí informovať svojich klientov o správnej starostlivosti o tetovanie. Vedľajšie účinky infekcie tetovania zahŕňajú opuch tetovania, začervenanie, vyrážku, nevoľnosť, horúčku, horúčku atď. Ktorý z nich by ste si teda mali zaobstarať?

    Ktorý z nich by ste si teda mali zaobstarať?

    Vzhľadom na všetky informácie a časť pre nevýhody možno konštatovať, že by bolo lepšie urobiť dočasné tetovanie. A svojím spôsobom by sme súhlasili.

    Je lepšie urobiť dočasné tetovanie, ak máte nízku toleranciu voči bolesti, alergii na atrament alebo sa jednoducho nechcete celý život venovať skutočnému tetovaniu. Samozrejme, dočasné tetovanie môže byť zábavným zážitkom a pohľadom na pocit "tetovania". Môžu slúžiť ako skvelý spôsob, ako zistiť, či chcete správne tetovanie alebo nie.

    Na druhej strane, ak sa nebojíte venovať tetovaniu na plný úväzok, vždy je lepšie ísť za správnou vecou alebo trvalým tetovaním. Samozrejme, tieto tetovania sú dosť drahé a môžu vám spôsobiť bolesť a kožné problémy. Ale mnohí by povedali, že to všetko stojí za tetovanie.
     

najlepšia cena tetovacia nálepka, dočasné tetovanie vs. Trvalé tetovanie - YH Craft